Bog & idéLotte Bjergbæk

Bøger skrevet af Lotte Bjergbæk

Læs mere om Lotte Bjergbæk
1 produkter
1 produkter
DNA
DNALotte Bjergbæk
49,95 DKK
Lydbog
(0)
DNA

Mere om Lotte Bjergbæk

Der findes mange bøger fra Lotte Bjergbæk på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bjergbæk.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "DNA" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "DNA" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger skrevet af Lotte Bjergbæk

Lotte Bjergbæk har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan købe Lotte Bjergbæk bøger i et udvalg af formater. Bjergbæks bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lotte Bjergbæks "DNA"

"DNA" er tilgængelig som lydbog. Med Lotte Bjergbæks "DNA" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er med i Bjergbæks serie "Tænkepauser". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

Lotte Bjergbæk "DNA"

Hos Bog & idé er "DNA" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "DNA" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i serien "Tænkepauser". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lotte Bjergbæk