Bog & idéLotte Blicher Mørk og Majbritt Normann Nielsen (red.)

Bøger skrevet af Lotte Blicher Mørk og Majbritt Normann Nielsen (red.)

Læs mere om Lotte Blicher Mørk og Majbritt Normann Nielsen (red.)
1 produkter
1 produkter
Kirke på kanten
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kirke på kantenLotte Blicher Mørk og Majbritt Normann Nielsen (red.)
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Kirke på kanten

Mere om Lotte Blicher Mørk og Majbritt Normann Nielsen (red.)

Hos Bog & idé kan du kun bestille en enkelt bog af Lotte Blicher Mørk og Majbritt Normann Nielsen (red.). Bogen hedder "Kirke på kanten". Det er RPF, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lotte Blicher Mørk og Majbritt Normann Nielsen (red.)s "Kirke på kanten"

Det er muligt at købe Lotte Blicher Mørk og Majbritt Normann Nielsen (red.)s "Kirke på kanten" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af RPF.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lotte Blicher Mørk og Majbritt Normann Nielsen (red.)