Bog & idéLotte Brøndum Kjelstrup

Bøger skrevet af Lotte Brøndum Kjelstrup

Læs mere om Lotte Brøndum Kjelstrup
2 produkter
2 produkter
Klinik
KlinikIngrid Poulsen
829,95 DKK
Indbundet
(0)
Klinik
Den palliative indsats
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den palliative indsatsLotte Brøndum Kjelstrup
350,96 DKK
Hæftet
(0)
Den palliative indsats

Mere om Lotte Brøndum Kjelstrup

Der er en del bøger skrevet af Lotte Brøndum Kjelstrup til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Kjelstrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinik" i serien "Grundbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Den palliative indsats" udgivet af Gyldendal

Mere om Lotte Brøndum Kjelstrups bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Lotte Brøndum Kjelstrup hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Kjelstrups bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Kjelstrup er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Klinik" af Lotte Brøndum Kjelstrup

Det er muligt at købe Lotte Brøndum Kjelstrups "Klinik" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er en del af serien "Grundbog i sygepleje". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Lotte Brøndum Kjelstrup "Den palliative indsats"

Hos Bog & idé er "Den palliative indsats" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lotte Brøndum Kjelstrup