Bog & idéLotte Buch

Bøger skrevet af Lotte Buch

Læs mere om Lotte Buch
1 produkter
1 produkter
Mellem mennesker
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mellem menneskerLotte Buch
368,96 DKK
Indbundet
(0)
Mellem mennesker

Mere om Lotte Buch

Der er forskellige bøger fra Lotte Buch på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Buch.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Lotte Buchs bøger kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Klassiske og moderne antropologiske tænkere" udgivet af Gyldendal - "Hotte Totter" udgivet af Books on Demand - "Filt tøj og ting" udgivet af Klematis - "Arbejdshæfte til beklædningsfilt" udgivet af Books on Demand - "How to make felt for clothing" udgivet af Books on Demand - "Filz für Bekleidungszwecke" udgivet af Books on Demand - "Filz für Bekleidungszwecke " udgivet af Charlotte Buch - "Zottelkissen" udgivet af Books on Demand - "Mellem mennesker" udgivet af Gyldendal - "Zottelkissen" udgivet af Books on Demand - "Hotte Totter" udgivet af Books on Demand - "Arbejdshæfte til beklædningsfilt" udgivet af Books on Demand - "Filz für Bekleidungszwecke" udgivet af Books on Demand

Mere om Lotte Buchs bøger

Du kan finde 13 bøger af Lotte Buch her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan finde Lotte Buch bøger i et udvalg af formater. Buchs bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lotte Buchs "Klassiske og moderne antropologiske tænkere"

Hos Bog & idé er "Klassiske og moderne antropologiske tænkere" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Lotte Buch "Hotte Totter"

Hos Bog & idé er "Hotte Totter" tilgængelig som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Hotte Totter" på din enhed og begynde at læse. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lotte Buch