Bog & idéLotte Dyrbye

Bøger skrevet af Lotte Dyrbye

Læs mere om Lotte Dyrbye
1 produkter
1 produkter
Ergoterapi og fysioterapi til ældre
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ergoterapi og fysioterapi til ældreMary Petersen
359,96 DKK
Indbundet
(0)
Ergoterapi og fysioterapi til ældre

Mere om Lotte Dyrbye

Du kan kun finde en enkelt bog af Lotte Dyrbye her hos Bog & idé. Det er "Ergoterapi og fysioterapi til ældre". Det er Gyldendal, der har publiceret den på dansk. "Ergoterapi og fysioterapi til ældre" er desuden en del af serien "Ergo/fys Munksgaard".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lotte Dyrbyes "Ergoterapi og fysioterapi til ældre"

"Ergoterapi og fysioterapi til ældre" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Ergo/fys Munksgaard". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Dette er en også en skøn bog fra Dyrbye, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lotte Dyrbye