Bog & idéLotte Fang

Bøger skrevet af Lotte Fang

Læs mere om Lotte Fang
3 produkter
3 produkter
Roskildekrøniken
RoskildekrønikenLotte Fang
69,95 DKK
EBOG
(0)
Roskildekrøniken
Roskildes Guldalder - 1800-tallet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Roskildes Guldalder - 1800-talletLotte Fang
248,96 DKK
Hardback
(0)
Roskildes Guldalder - 1800-tallet
Gader og stræder i Roskilde Kommune
BOEGERTILSTAERKPRIS
Gader og stræder i Roskilde KommuneLotte Fang
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Gader og stræder i Roskilde Kommune

Mere om Lotte Fang

Hvis du søger en bog skrevet af Lotte Fang, finder du et stort sortiment på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Fangs nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Roskildes Guldalder - 1800-tallet" udgivet af Forlaget Brian Christensen - "Roskildekrøniken" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Gader og stræder i Roskilde Kommune" udgivet af Forlaget Brian Christensen - "Kilder i Roskilde " udgivet af Roas

Bøger af Lotte Fang

Du kan bestille fire bøger af Lotte Fang her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Lotte Fang fås i forskellige formater. Bøgerne af Fang er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lotte Fangs "Roskildes Guldalder - 1800-tallet"

Det er muligt at købe Lotte Fangs "Roskildes Guldalder - 1800-tallet" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Forlaget Brian Christensen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Lotte Fang "Roskildekrøniken"

Hos Bog & idé er "Roskildekrøniken" tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Roskildekrøniken" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Lotte Fang