Bog & idéLotte Finsen

Bøger skrevet af Lotte Finsen

Læs mere om Lotte Finsen
1 produkter
1 produkter
Lærebog i arbejdsmiljø
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lærebog i arbejdsmiljøLisbeth Kern-Hansen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Lærebog i arbejdsmiljø

Mere om Lotte Finsen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Lotte Finsen. På listen nedenfor har du de nyeste af Finsens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærebog i arbejdsmiljø" i serien "Fysio/Munksgaard Danmark" udgivet af Gyldendal - "Lærebog i arbejdsmiljø" i serien "Fysio/Munksgaard Danmark" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Lotte Finsen

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Lotte Finsen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan købe Lotte Finsen bøger i forskellige formater. Finsens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lotte Finsens "Lærebog i arbejdsmiljø"

Hos Bog & idé er "Lærebog i arbejdsmiljø" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Fysio/Munksgaard Danmark". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Lærebog i arbejdsmiljø" af Lotte Finsen

Det er muligt at købe Lotte Finsens "Lærebog i arbejdsmiljø" som e-bog (epub2). Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Lærebog i arbejdsmiljø" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i serien "Fysio/Munksgaard Danmark". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Lotte Finsen