Bog & idéLotte Holm

Bøger skrevet af Lotte Holm

Læs mere om Lotte Holm
2 produkter
2 produkter
Menneskets ernæring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Menneskets ernæringAnne Dilani Schrøder
548,96 DKK
Indbundet
(0)
Menneskets ernæring
Mad, mennesker og måltider
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mad, mennesker og måltiderBente Halkier
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Mad, mennesker og måltider

Mere om Lotte Holm

Hvis du leder efter en bog fra Lotte Holm, ser du et stort udvalg på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Holms udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mad, mennesker og måltider" udgivet af Gyldendal - "Tid til dansk, Det forbudte sted" udgivet af Alinea - "Menneskets ernæring" udgivet af - - "Mad, mennesker og måltider" udgivet af Munksgaards Bogklubber - "Menneskets ernæring" udgivet af Munksgaard - "Det lille barn med autisme" udgivet af Videnscenter for Autisme - "Det lille barn med autisme" udgivet af Videnscenter for Autisme - "Menneskets ernæring" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Mad, mennesker og måltider" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Mad, mennesker og måltider" udgivet af Munksgaard - "Menneskets ernæring" udgivet af Gyldendal - "Eventyr" udgivet af Meloni - "Eventyr" udgivet af Meloni - "Mad, mennesker og måltider" udgivet af Gyldendal - "Ernæring, sundhed og sygdom" udgivet af Gyldendal - "Globaliseringens udfordringer" udgivet af Gyldendal - "Det forbudte sted" i serien "Tid til dansk i overbygningen" udgivet af Alinea

Bøger skrevet af Lotte Holm

Der er 17 tilgængelige udgivelser af Lotte Holm hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Lotte Holm bøger i flere forskellige formater. Holm har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lotte Holms "Mad, mennesker og måltider"

Hos Bog & idé er "Mad, mennesker og måltider" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Lotte Holm "Tid til dansk, Det forbudte sted"

Dette er en også en fantastisk bog fra Holm, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lotte Holm