Bog & idéLotte Jensen

Bøger skrevet af Lotte Jensen

Læs mere om Lotte Jensen
4 produkter
4 produkter
Budgetlægning og offentlige udgifter
BOEGERTILSTAERKPRIS
Budgetlægning og offentlige udgifterTorben Skovgaard Andersen
269,96 DKK
Hæftet
(1)
Budgetlægning og offentlige udgifter
Familien Petrov i og omkring influenzaen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Familien Petrov i og omkring influenzaenAleksej Salnikov
248,96 DKK
Hæftet
(3)
Familien Petrov i og omkring influenzaen
Angelika og Dixies rejse
Angelika og Dixies rejseLotte Jensen
119,95 DKK
EBOG
(1)
Angelika og Dixies rejse
Angelica and Dixies's Journey
Angelica and Dixies's JourneyLotte Jensen
119,95 DKK
EBOG
(0)
Angelica and Dixies's Journey

Mere om Lotte Jensen

Der er mange bøger af Lotte Jensen til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Jensens udgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Lotte Jensens bøger udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Budgetlægning og offentlige udgifter" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Det kronisk syge barn" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Utrolige regnehistorier " i serien "Kolorit til hjernen" udgivet af Gyldendal - "Væk fra afgrunden" i serien "University of Southern Denmark studies in history and social sciences" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Særtryk. Cultural theory and democratic functional domains" udgivet af Demokratiprojektet - "Budgetlægning og offentlige udgifter" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Smerter hos børn" udgivet af Frydenlund - "Budgetlægning og offentlige udgifter" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Ergoterapi og fysioterapi til ældre" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Det kronisk syge barn" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Budgetlægning og offentlige udgifter" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Rehabilitering" udgivet af Gyldendal - "Centraladministrationen i en ny tid" udgivet af Politiske Studier - "Den store koordinator" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Familiespøgelset" udgivet af Gallo - "Regulation of VEGF, bFGF and capillary growth in skeletal muscle" udgivet af Institute of Exercise and Sport Sciences, University of Copenhagen

Bøger skrevet af Lotte Jensen

Lotte Jensen har 16 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Lotte Jensen kommer i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Jensen lavet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lotte Jensens "Budgetlægning og offentlige udgifter"

Det er muligt at købe Lotte Jensens "Budgetlægning og offentlige udgifter" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Jensens serie "Statskundskab". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Lotte Jensen "Det kronisk syge barn"

Hos Bog & idé er "Det kronisk syge barn" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Det kronisk syge barn" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lotte Jensen