Bog & idéLotte Junker Harbo

Bøger skrevet af Lotte Junker Harbo

Læs mere om Lotte Junker Harbo
1 produkter
1 produkter
Metodiske tilgange i socialt arbejde
Metodiske tilgange i socialt arbejdeEskil Domben
489,95 DKK
Hæftet
(0)
Metodiske tilgange i socialt arbejde

Mere om Lotte Junker Harbo

Hvis du søger en bog skrevet af Lotte Junker Harbo, kan du vælge i mellem et bredt udvalg til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Harbo.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Aktionslæring - udvikling af arbejdet og samarbejdet i skolens praksis" udgivet af Dafolo - "Metodiske tilgange i socialt arbejde" udgivet af Gyldendal

Bøger af Lotte Junker Harbo

Lotte Junker Harbo har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan finde Lotte Junker Harbo bøger i flere forskellige formater. Harbos bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lotte Junker Harbos "Aktionslæring - udvikling af arbejdet og samarbejdet i skolens praksis"

Det er muligt at købe Lotte Junker Harbos "Aktionslæring - udvikling af arbejdet og samarbejdet i skolens praksis" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Metodiske tilgange i socialt arbejde" af Lotte Junker Harbo

Hos Bog & idé er "Metodiske tilgange i socialt arbejde" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Lotte Junker Harbo