Bog & idéLotte Lykkegaard Laursen

Bøger skrevet af Lotte Lykkegaard Laursen

Læs mere om Lotte Lykkegaard Laursen
2 produkter
2 produkter
Livet Har Dig Altid
STREAM
Livet Har Dig AltidLotte Lykkegaard Laursen
149,95 DKK
Lydbog
(3)
Livet Har Dig Altid
Tillidsskabende ledelse i offentlige organisationer
Tillidsskabende ledelse i offentlige organisationerCarsten Hornstrup
159,95 DKK
EBOG
(0)
Tillidsskabende ledelse i offentlige organisationer

Mere om Lotte Lykkegaard Laursen

Der findes flere forskellige bøger fra Lotte Lykkegaard Laursen tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Lykkegaard Laursens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Livet Har Dig Altid" udgivet af Forlaget Synspunkt - "Tillidsskabende ledelse i offentlige organisationer" i serien "Mindspace erhverv" udgivet af Forlaget Mindspace

Lotte Lykkegaard Laursens bøger

Lotte Lykkegaard Laursen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Lykkegaard Laursens bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Lykkegaard Laursen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Livet Har Dig Altid" af Lotte Lykkegaard Laursen

Hos Bog & idé er "Livet Har Dig Altid" tilgængelig som lydbog. Med Lotte Lykkegaard Laursens "Livet Har Dig Altid" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Synspunkt.

"Tillidsskabende ledelse i offentlige organisationer" af Lotte Lykkegaard Laursen

Hos Bog & idé er "Tillidsskabende ledelse i offentlige organisationer" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er en del af serien "Mindspace erhverv". Det er Forlaget Mindspace, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lotte Lykkegaard Laursen