Bog & idéLotte Meinert

Bøger skrevet af Lotte Meinert

Læs mere om Lotte Meinert
2 produkter
2 produkter
Klassiske og moderne antropologiske tænkere
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassiske og moderne antropologiske tænkereThomas Hylland Eriksen
381,76 DKK
Hæftet
(0)
Klassiske og moderne antropologiske tænkere
Sundhedens veje
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sundhedens vejeTine Mette Gammeltoft
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedens veje

Mere om Lotte Meinert

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Lotte Meinert. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Meinert.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassiske og moderne antropologiske tænkere" udgivet af Gyldendal - "Sundhedens veje" udgivet af HansReitzels - "Sundhedens veje" udgivet af Gyldendal - "Lokale liv, fjerne forbindelser" udgivet af Hans Reitzel

Mere om Lotte Meinerts bøger

Du kan købe fire bøger af Lotte Meinert her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan finde Lotte Meinert bøger i forskellige formater. Bøgerne af Meinert er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Klassiske og moderne antropologiske tænkere" af Lotte Meinert

"Klassiske og moderne antropologiske tænkere" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Lotte Meinert "Sundhedens veje"

Det er muligt at købe Lotte Meinerts "Sundhedens veje" som e-bog (pdf-format). Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Sundhedens veje" på din enhed og begynde at læse. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lotte Meinert