Bog & idéLotte Mejl

Bøger skrevet af Lotte Mejl

Læs mere om Lotte Mejl
1 produkter
1 produkter
Den professionelle pædagog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den professionelle pædagogLotte Mejl
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Den professionelle pædagog

Mere om Lotte Mejl

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Lotte Mejl. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Mejl.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den professionelle pædagog" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af HansReitzels - "Den professionelle pædagog" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Lotte Mejl

Lotte Mejl har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Mejls bøger fås i flere formater. Mejls bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lotte Mejls "Den professionelle pædagog"

"Den professionelle pædagog" er tilgængelig som e-bog (epub2). "Den professionelle pædagog" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Mejls serie "Socialpædagogisk Bibliotek". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.

"Den professionelle pædagog" af Lotte Mejl

Hos Bog & idé er "Den professionelle pædagog" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Socialpædagogisk Bibliotek". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lotte Mejl