Bog & idéLotte Nyboe

Bøger skrevet af Lotte Nyboe

Læs mere om Lotte Nyboe
3 produkter
3 produkter
Puls 2, Grundbog, 3. udg.
BOEGERTILSTAERKPRIS
Puls 2, Grundbog, 3. udg.Fanny Slotorub
323,96 DKK
Hæftet
(0)
Puls 2, Grundbog, 3. udg.
Sociale medier i skole og fritid
Sociale medier i skole og fritidLotte Nyboe
269,95 DKK
Hæftet
(1)
Sociale medier i skole og fritid
Sociale medier i skole og fritid
Sociale medier i skole og fritidLotte Nyboe
189,95 DKK
EBOG
(1)
Sociale medier i skole og fritid

Mere om Lotte Nyboe

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udbud af bøger skrevet af Lotte Nyboe. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Nyboe.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Digital dannelse" udgivet af Frydenlund - "Boggnasker.dk" i serien "Medier, kommunikation, journalistik" udgivet af Samfundslitteratur - "Sociale medier i skole og fritid " i serien "Relationsprofessionsserien" udgivet af Akademisk Forlag - "Sociale medier i skole og fritid" i serien "Relationsprofessionsserien" udgivet af Akademisk Forlag - "Digital dannelse" udgivet af Frydenlund

Bøger skrevet af Lotte Nyboe

Der er fem tilgængelige bøger af Lotte Nyboe hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Nyboes bøger fås i udvalgte formater. Nyboe har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lotte Nyboes "Digital dannelse"

Det er muligt at købe Lotte Nyboes "Digital dannelse" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Digital dannelse" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund.

"Boggnasker.dk" af Lotte Nyboe

Det er muligt at købe Lotte Nyboes "Boggnasker.dk" som e-bog. Hvis du køber "Boggnasker.dk" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af serien "Medier, kommunikation, journalistik". Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lotte Nyboe