Bog & idéLotte Petersen

Bøger skrevet af Lotte Petersen

Læs mere om Lotte Petersen
3 produkter
3 produkter
Neurologi og neurorehabilitering
Neurologi og neurorehabiliteringHenrik Kirk
619,95 DKK
Indbundet
(0)
Neurologi og neurorehabilitering
Fysioterapeutisk undersøgelse
Fysioterapeutisk undersøgelsePer Lind
359,95 DKK
Bog
(0)
Fysioterapeutisk undersøgelse
Rehabilitering
BOEGERTILSTAERKPRIS
RehabiliteringLotte Petersen
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Rehabilitering

Mere om Lotte Petersen

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Lotte Petersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Petersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fysioterapeutisk undersøgelse" udgivet af Gyldendal - "Neurologi og neurorehabilitering" udgivet af Munksgaard - "Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Munksgaard - "Pynt din pony" udgivet af Turbine - "Neurologi og neurorehabilitering" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Rehabilitering" udgivet af Gyldendal

Lotte Petersens bøger

Du kan købe seks bøger af Lotte Petersen her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan bestille Lotte Petersen bøger i samtlige formater. Petersen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lotte Petersens "Fysioterapeutisk undersøgelse"

Hos Bog & idé er "Fysioterapeutisk undersøgelse" tilgængelig som bog. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Petersen, kan du godt glæde dig. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Neurologi og neurorehabilitering" af Lotte Petersen

Hos Bog & idé er "Neurologi og neurorehabilitering" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Lotte Petersen