Bog & idéLotte & Søren Hammer & Hammer

Bøger skrevet af Lotte & Søren Hammer & Hammer

Læs mere om Lotte & Søren Hammer & Hammer
4 produkter
4 produkter
Skoven er vores
Skoven er voresLotte & Søren Hammer & Hammer
149,95 DKK
EBOG
(4)
Skoven er vores
Sobibór
SobibórLotte & Søren Hammer & Hammer
149,95 DKK
EBOG
(6)
Sobibór
Heltenes sommer
Heltenes sommerLotte & Søren Hammer & Hammer
149,95 DKK
EBOG
(4)
Heltenes sommer
Rottelinjen
RottelinjenLotte & Søren Hammer & Hammer
149,95 DKK
EBOG
(4)
Rottelinjen

Mere om Lotte & Søren Hammer & Hammer

Du kan kun finde en enkelt bog af Lotte & Søren Hammer & Hammer her hos Bog & idé. Bogen hedder "Sobibór". Den er udgivet af HarperCollins Nordic på dansk. "Sobibór" er desuden en del af serien "Venner og fjender".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sobibór" af Lotte & Søren Hammer & Hammer

Hos Bog & idé er "Sobibór" tilgængelig som ebog. "Sobibór" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i Hammer & Hammers serie "Venner og fjender". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HarperCollins Nordic.

Dette er en også en skøn bog fra Hammer & Hammer, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Lotte & Søren Hammer & Hammer