Bog & idéLotte Tarp

Bøger skrevet af Lotte Tarp

Læs mere om Lotte Tarp
5 produkter
5 produkter
Det sku' nødig hedde sig
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det sku' nødig hedde sigLotte Tarp
124,46 DKK
Paperback
(0)
Det sku' nødig hedde sig
Det sku nødig hedde sig
STREAM
Det sku nødig hedde sigLotte Tarp
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Det sku nødig hedde sig
For enden af universet ligger der en døgnkiosk
For enden af universet ligger der en døgnkioskLotte Tarp
69,00 DKK
EBOG
(0)
For enden af universet ligger der en døgnkiosk
Lola
STREAM
LolaBjarne Reuter
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Lola
Det sku' nødig hedde sig
Det sku' nødig hedde sigLotte Tarp
49,95 DKK
e-bog
(0)
Det sku' nødig hedde sig

Mere om Lotte Tarp

Hvis du er på jagt efter en bog fra Lotte Tarp, kan du købe et stort udbud på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Tarps udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "For enden af universet ligger der en døgnkiosk" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Det sku' nødig hedde sig" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal - "Det sku nødig hedde sig" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Det sku' nødig hedde sig" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal - "For enden af universet ligger der en døgnkiosk" udgivet af Drama - "For enden af universet ligger der en døgnkiosk" udgivet af Drama

Bøger af Lotte Tarp

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Lotte Tarp hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan købe Lotte Tarp bøger i et udvalg af formater. Tarp har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"For enden af universet ligger der en døgnkiosk" af Lotte Tarp

Hos Bog & idé er "For enden af universet ligger der en døgnkiosk" tilgængelig som ebog. "For enden af universet ligger der en døgnkiosk" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Lotte Tarp "Det sku' nødig hedde sig"

"Det sku' nødig hedde sig" er til salg som e-bog. Hvis du køber "Det sku' nødig hedde sig" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af serien "Gyldendal paperback". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Lotte Tarp