Bog & idéLotte Thrane

Bøger skrevet af Lotte Thrane

Læs mere om Lotte Thrane
2 produkter
2 produkter
Vildfugl og verdensborger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vildfugl og verdensborgerLotte Thrane
331,96 DKK
Hæftet
(4)
Vildfugl og verdensborger
Maske og menneske
BOEGERTILSTAERKPRIS
Maske og menneskeLotte Thrane
290,46 DKK
Indbundet
(5)
Maske og menneske

Mere om Lotte Thrane

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Lotte Thrane. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Thrane.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Lotte Thranes bøger udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Maske og menneske" udgivet af Gads Forlag - "Vildfugl og verdensborger" udgivet af U Press - "Tusmørkemesteren" udgivet af Vandkunsten - "Længselsbilleder" i serien "Odense University studies in Scandinavian languages and literature" udgivet af Odense Universitetsforlag - "Master of Twilight" udgivet af Vandkunsten

Lotte Thranes bøger

Du kan bestille fem bøger af Lotte Thrane her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Thranes bøger kommer i et udvalg af formater. Lotte Thrane bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lotte Thranes "Maske og menneske"

Det er muligt at købe Lotte Thranes "Maske og menneske" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Lotte Thrane "Vildfugl og verdensborger"

Det er muligt at købe Lotte Thranes "Vildfugl og verdensborger" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er U Press, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lotte Thrane