Bog & idéLouis de Bernières

Bøger skrevet af Louis de Bernières

Læs mere om Louis de Bernières
1 produkter
1 produkter
So Much Life Left Over
So Much Life Left OverLouis de Bernières
169,95 DKK
PAPERBACK
(0)
So Much Life Left Over

Mere om Louis de Bernières

Hvis du leder efter en bog skrevet af Louis de Bernières, ser du et bredt udvalg på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra De Bernières.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Louis de Bernières' bøger udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "So Much Life Left Over" udgivet af Harvill Secker - "Kaptajn Corellis mandolin " udgivet af Munksgaard/Rosinante - "Fugle uden vinger" udgivet af -

Bøger skrevet af Louis de Bernières

Du kan finde tre bøger af Louis de Bernières her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Louis de Bernières fås i forskellige formater. De Bernières' bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"So Much Life Left Over" af Louis de Bernières

Hos Bog & idé er "So Much Life Left Over" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Harvill Secker, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

"Kaptajn Corellis mandolin " af Louis de Bernières

Dette er en også en fantastisk bog fra De Bernières, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard/Rosinante.
Detaljer
Fulde navn:
Louis de Bernières