Bog & idéLouis-Ferdinand Céline

Bøger skrevet af Louis-Ferdinand Céline

Læs mere om Louis-Ferdinand Céline
5 produkter
5 produkter
Rejse til nattens ende
Rejse til nattens endeLouis-Ferdinand Céline
279,95 DKK
Hæftet
(1)
Rejse til nattens ende
Krig
KrigLouis-Ferdinand Céline
249,95 DKK
Hæftet
(5)
Krig
Breve fra Vestre Fængsel
BOEGERTILSTAERKPRIS
Breve fra Vestre FængselLouis-Ferdinand Céline
132,76 DKK
Hæftet
(1)
Breve fra Vestre Fængsel
Krig
STREAM
KrigLouis-Ferdinand Céline
119,95 DKK
Lydbog
(5)
Krig
Krig
KrigLouis-Ferdinand Céline
119,95 DKK
EBOG
(5)
Krig

Mere om Louis-Ferdinand Céline

Louis-Ferdinand Céline har flere bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Céline.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Semmelweis" udgivet af Vandkunsten - "Breve fra Vestre Fængsel" udgivet af Antipyrine - "Død på kredit" udgivet af Vandkunsten - "Samtaler med professor Y" udgivet af Vandkunsten - "Rejse til nattens ende" udgivet af Rosinante - "Rigodon" udgivet af Picto

Louis-Ferdinand Célines bøger

Louis-Ferdinand Céline har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun bestille Célines bøger som hæftet. Célines bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Louis-Ferdinand Célines "Semmelweis"

Det er muligt at købe Louis-Ferdinand Célines "Semmelweis" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Vandkunsten.

Louis-Ferdinand Céline "Breve fra Vestre Fængsel"

Det er muligt at købe Louis-Ferdinand Célines "Breve fra Vestre Fængsel" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Antipyrine, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Louis-Ferdinand Céline