Bog & idéLouis Wolf Kristiansen & Marie Adserballe Kristensen

Bøger skrevet af Louis Wolf Kristiansen & Marie Adserballe Kristensen

Læs mere om Louis Wolf Kristiansen & Marie Adserballe Kristensen
1 produkter
1 produkter
Kompendium i arbejdsret
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kompendium i arbejdsretLouis Wolf Kristiansen & Marie Adserballe Kristensen
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Kompendium i arbejdsret

Mere om Louis Wolf Kristiansen & Marie Adserballe Kristensen

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Louis Wolf Kristiansen & Marie Adserballe Kristensen. Det er "Kompendium i arbejdsret". Det er Djøf Forlag, der har udgivet den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Louis Wolf Kristiansen & Marie Adserballe Kristensens "Kompendium i arbejdsret"

Det er muligt at købe Louis Wolf Kristiansen & Marie Adserballe Kristensens "Kompendium i arbejdsret" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Kristensen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Louis Wolf Kristiansen & Marie Adserballe Kristensen