Bog & idéLouisa Wilquin

Bøger skrevet af Louisa Wilquin

Læs mere om Louisa Wilquin
1 produkter
1 produkter
Anatomisk palpation
Anatomisk palpationLouisa Wilquin
289,95 DKK
Hæftet
(0)
Anatomisk palpation

Mere om Louisa Wilquin

Du kan kun finde en enkelt bog af Louisa Wilquin her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Anatomisk palpation". Den er udgivet af Gyldendal på dansk. "Anatomisk palpation" er desuden udgivet i serien "Fysio/Munksgaard".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Anatomisk palpation" af Louisa Wilquin

Det er muligt at købe Louisa Wilquins "Anatomisk palpation" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Wilquins serie "Fysio/Munksgaard". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Louisa Wilquin fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Louisa Wilquin