Bog & idéLouise Anker Munck

Bøger skrevet af Louise Anker Munck

Læs mere om Louise Anker Munck
1 produkter
1 produkter
Sundhedspleje
BOEGERTILSTAERKPRIS
SundhedsplejeElse Guldager Christensen
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedspleje

Mere om Louise Anker Munck

Hvis du leder efter en bog skrevet af Louise Anker Munck, finder du et bredt sortiment på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Muncks udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sundhedspleje" udgivet af Munksgaard - "Sundhedspleje" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Louise Anker Munck

Der er to tilgængelige bøger af Louise Anker Munck hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Louise Anker Munck kommer i forskellige formater. Muncks bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Louise Anker Muncks "Sundhedspleje"

Hos Bog & idé er "Sundhedspleje" tilgængelig som e-bog (pdf-format). "Sundhedspleje" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Sundhedspleje" af Louise Anker Munck

"Sundhedspleje" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Louise Anker Munck