Bog & idéLouise Birke

Bøger skrevet af Louise Birke

Læs mere om Louise Birke
8 produkter
8 produkter
En af slægten
En af slægtenLouise Birke
69,95 DKK
EBOG
(0)
En af slægten
Familien Mynge
Familien MyngeLouise Birke
69,95 DKK
EBOG
(0)
Familien Mynge
De, som længes
De, som længesLouise Birke
69,95 DKK
EBOG
(0)
De, som længes
De to, som blev hendes
De to, som blev hendesLouise Birke
79,95 DKK
EBOG
(0)
De to, som blev hendes
Arvid fra kløften
Arvid fra kløftenLouise Birke
79,95 DKK
EBOG
(0)
Arvid fra kløften
Lille fru Jensen
Lille fru JensenLouise Birke
69,95 DKK
EBOG
(0)
Lille fru Jensen
Fru Vibe
Fru VibeLouise Birke
99,95 DKK
EBOG
(0)
Fru Vibe
Ebba
EbbaLouise Birke
69,95 DKK
EBOG
(0)
Ebba

Mere om Louise Birke

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Louise Birke. Nedenfor har vi listet bøgerne fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De, som længes" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Pædagogiske praksisfortællinger" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Pædagogiske praksisfortællinger" udgivet af Gyldendal

Louise Birkes bøger

Louise Birke har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan finde Louise Birke bøger i flere formater. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Louise Birkes "De, som længes"

Det er muligt at købe Louise Birkes "De, som længes" som ebog. Med "De, som længes" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Pædagogiske praksisfortællinger" af Louise Birke

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Gyldendal Akademisk, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Louise Birke