Bog & idéLouise Dalsgaard

Bøger skrevet af Louise Dalsgaard

Læs mere om Louise Dalsgaard
1 produkter
1 produkter
Terroristen fra Nørrebro
STREAM
Terroristen fra NørrebroLouise Dalsgaard
159,95 DKK
Lydbog
(10)
Terroristen fra Nørrebro

Mere om Louise Dalsgaard

Der findes flere bøger af Louise Dalsgaard online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Dalsgaards udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Terroristen fra Nørrebro" udgivet af Politikens Forlag - "Terroristen fra Nørrebro" udgivet af Politikens Forlag

Louise Dalsgaards bøger

Du kan købe to bøger af Louise Dalsgaard her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Louise Dalsgaard bøger i samtlige formater. Bøgerne af Dalsgaard er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Politikens Forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Louise Dalsgaards "Terroristen fra Nørrebro"

Hos Bog & idé er "Terroristen fra Nørrebro" tilgængelig som lydbog. Louise Dalsgaards "Terroristen fra Nørrebro" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Louise Dalsgaard "Terroristen fra Nørrebro"

"Terroristen fra Nørrebro" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Louise Dalsgaard