Bog & idéLouise Doughty

Bøger skrevet af Louise Doughty

Læs mere om Louise Doughty
2 produkter
2 produkter
BLINDGYDE
BOEGERTILSTAERKPRIS
BLINDGYDELouise Doughty
82,96 DKK
Indbundet
(3)
BLINDGYDE
Blindgyde
BlindgydeLouise Doughty
99,95 DKK
Lydbog
(3)
Blindgyde

Mere om Louise Doughty

Der er flere bøger fra Louise Doughty online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Doughtys seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Blindgyde" udgivet af Storyside - "Det du elsker" udgivet af Aben maler - "Blindgyde" udgivet af House of Words - "Blindgyde" udgivet af House of Words

Louise Doughtys bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Louise Doughty hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Louise Doughty bøger i flere formater. Bøgerne af Doughty er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Blindgyde" af Louise Doughty

"Blindgyde" kan købes som lydbog. Louise Doughtys "Blindgyde" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Storyside.

Louise Doughty "Det du elsker"

Det er muligt at købe Louise Doughtys "Det du elsker" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aben maler.
Detaljer
Fulde navn:
Louise Doughty