Bog & idéLouise Ebbesen Nielsen

Bøger skrevet af Louise Ebbesen Nielsen

Læs mere om Louise Ebbesen Nielsen
1 produkter
1 produkter
Niemals Vergessen
Niemals VergessenMarie Søgaard Thellesen
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Niemals Vergessen

Mere om Louise Ebbesen Nielsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Louise Ebbesen Nielsen. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Nielsen.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Louise Ebbesen Nielsens bøger findes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Niemals Vergessen" udgivet af Systime - "Niemals vergessen" udgivet af Systime

Bøger skrevet af Louise Ebbesen Nielsen

Du kan bestille to bøger af Louise Ebbesen Nielsen her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Nielsen kommer kun som hæftet. Nielsens bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Systime.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Niemals Vergessen" af Louise Ebbesen Nielsen

"Niemals Vergessen" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Systime.

Louise Ebbesen Nielsen "Niemals vergessen"

Det er muligt at købe Louise Ebbesen Nielsens "Niemals vergessen" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på tysk og er publiceret af Systime.
Detaljer
Fulde navn:
Louise Ebbesen Nielsen