Bog & idéLouise Fjendbo Jørgensen

Bøger skrevet af Louise Fjendbo Jørgensen

Læs mere om Louise Fjendbo Jørgensen
2 produkter
2 produkter
Nærvær i nu'et
BOEGERTILSTAERKPRIS
Nærvær i nu'etBo Heimann
132,76 DKK
Bog & CD
(0)
Nærvær i nu'et
Yoga – øvelser i at leve livet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Yoga – øvelser i at leve livetJoachim Wichmann
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Yoga – øvelser i at leve livet

Mere om Louise Fjendbo Jørgensen

Der findes en del bøger skrevet af Louise Fjendbo Jørgensen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Fjendbo Jørgensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Yoga på stuegulvet" udgivet af Gyldendal - "Yoga på stuegulvet" udgivet af Borgen - "Yoga på stuegulvet" udgivet af Nyt Nordisk Forlag - "Nærvær i nu'et" udgivet af Hovedland - "Yoga – øvelser i at leve livet" udgivet af Gyldendal

Bøger af Louise Fjendbo Jørgensen

Der er fem tilgængelige udgivelser af Louise Fjendbo Jørgensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Fjendbo Jørgensens bøger kommer i flere formater. Fjendbo Jørgensens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Yoga på stuegulvet" af Louise Fjendbo Jørgensen

"Yoga på stuegulvet" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Louise Fjendbo Jørgensen "Yoga på stuegulvet"

Hos Bog & idé er "Yoga på stuegulvet" tilgængelig som spiralryg. Dette er en også en skøn bog fra Fjendbo Jørgensen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Borgen.
Detaljer
Fulde navn:
Louise Fjendbo Jørgensen