Bog & idéLouise Fjendbo Jørgensen

Bøger skrevet af Louise Fjendbo Jørgensen

Læs mere om Louise Fjendbo Jørgensen
1 produkter
1 produkter
Yoga – øvelser i at leve livet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Yoga – øvelser i at leve livetJoachim Wichmann
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Yoga – øvelser i at leve livet

Mere om Louise Fjendbo Jørgensen

Louise Fjendbo Jørgensen har flere forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Jørgensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Yoga på stuegulvet" udgivet af Gyldendal - "Yoga på stuegulvet" udgivet af Borgen - "Yoga på stuegulvet" udgivet af Nyt Nordisk Forlag - "Nærvær i nu'et" udgivet af Hovedland - "Yoga – øvelser i at leve livet" udgivet af Gyldendal

Bøger af Louise Fjendbo Jørgensen

Der er fem tilgængelige bøger af Louise Fjendbo Jørgensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Louise Fjendbo Jørgensen kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Jørgensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Yoga på stuegulvet" af Louise Fjendbo Jørgensen

"Yoga på stuegulvet" kan købes online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Louise Fjendbo Jørgensen "Yoga på stuegulvet"

"Yoga på stuegulvet" kan købes online som spiralryg. Endnu en af Louise Fjendbo Jørgensen skønne bøger, som er værd at læse. Det er Borgen, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Louise Fjendbo Jørgensen