Bog & idéLouise Floor Frellsen

Bøger skrevet af Louise Floor Frellsen

Læs mere om Louise Floor Frellsen
2 produkter
2 produkter
Hvad skoven skjuler
Hvad skoven skjulerSigne Fahl
99,95 DKK
Hardback
(3)
Hvad skoven skjuler
Hjerteklinkeren
HjerteklinkerenLouise Floor Frellsen
189,95 DKK
EBOG
(0)
Hjerteklinkeren

Mere om Louise Floor Frellsen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Louise Floor Frellsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Frellsens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bag masken" udgivet af Ulven og Uglen - "Hvad skoven skjuler" udgivet af Ulven og Uglen - "Drifter" udgivet af Kandor

Bøger skrevet af Louise Floor Frellsen

Louise Floor Frellsen har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan bestille Louise Floor Frellsen bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Frellsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Bag masken" af Louise Floor Frellsen

Det er muligt at købe Louise Floor Frellsens "Bag masken" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Bag masken" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Ulven og Uglen.

"Hvad skoven skjuler" af Louise Floor Frellsen

Hos Bog & idé er "Hvad skoven skjuler" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Det er Ulven og Uglen, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Louise Floor Frellsen