Bog & idéLouise Glerup Aner

Bøger skrevet af Louise Glerup Aner

Læs mere om Louise Glerup Aner
1 produkter
1 produkter
Socialt arbejde i udsatte boligområder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Socialt arbejde i udsatte boligområderLinda Lundgaard Andersen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Socialt arbejde i udsatte boligområder

Mere om Louise Glerup Aner

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Louise Glerup Aner. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Aner.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Socialt arbejde i udsatte boligområder" udgivet af Gyldendal - "Boligsociale indsatser og huslejestøtte" udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd

Bøger skrevet af Louise Glerup Aner

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Louise Glerup Aner hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan finde Louise Glerup Aner bøger i samtlige formater. Bøgerne af Aner er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Socialt arbejde i udsatte boligområder" af Louise Glerup Aner

"Socialt arbejde i udsatte boligområder" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Louise Glerup Aner "Boligsociale indsatser og huslejestøtte"

Det er muligt at købe Louise Glerup Aners "Boligsociale indsatser og huslejestøtte" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd.
Detaljer
Fulde navn:
Louise Glerup Aner