Bog & idéLouise Harder Fischer og Ida Borch.

Bøger skrevet af Louise Harder Fischer og Ida Borch.

Læs mere om Louise Harder Fischer og Ida Borch.
1 produkter
1 produkter
Spørg hvorfor
Spørg hvorforLouise Harder Fischer og Ida Borch.
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Spørg hvorfor

Mere om Louise Harder Fischer og Ida Borch.

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Louise Harder Fischer og Ida Borch.. På listen nedenfor finder du de nyeste af Borch.s bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Spørg hvorfor" udgivet af Akademisk Forlag - "Spørg hvorfor" udgivet af Nyt Teknisk Forlag

Bøger skrevet af Louise Harder Fischer og Ida Borch.

Louise Harder Fischer og Ida Borch. har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Borch.s bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Borch. er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Spørg hvorfor" af Louise Harder Fischer og Ida Borch.

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Borch., kan du godt glæde dig. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.

Louise Harder Fischer og Ida Borch. "Spørg hvorfor"

Det er muligt at købe Louise Harder Fischer og Ida Borch.s "Spørg hvorfor" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Nyt Teknisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Louise Harder Fischer og Ida Borch.