Bog & idéLouise Harkes

Bøger skrevet af Louise Harkes

Læs mere om Louise Harkes
2 produkter
2 produkter
Børn som deltagere i professionel praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Børn som deltagere i professionel praksisRoar Sundby
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Børn som deltagere i professionel praksis
Sociale problemer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sociale problemerMads Uffe Pedersen
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Sociale problemer

Mere om Louise Harkes

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udbud af bøger skrevet af Louise Harkes. På listen nedenfor har du de seneste af Harkes' udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Børn som deltagere i professionel praksis" udgivet af Gyldendal - "Sociale problemer" udgivet af Gyldendal

Mere om Louise Harkes' bøger

Der er to tilgængelige bøger af Louise Harkes hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Harkes fås bare som hæftet. Harkes' bøger er desuden publiceret i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Børn som deltagere i professionel praksis" af Louise Harkes

Det er muligt at købe Louise Harkes' "Børn som deltagere i professionel praksis" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Sociale problemer" af Louise Harkes

Det er muligt at købe Louise Harkes' "Sociale problemer" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Louise Harkes