Bog & idéLouise Helskov Jørgensen

Bøger skrevet af Louise Helskov Jørgensen

Læs mere om Louise Helskov Jørgensen
1 produkter
1 produkter
Diagnostiske fag
BOEGERTILSTAERKPRIS
Diagnostiske fagJens Michael Hertz
440,96 DKK
Indbundet
(0)
Diagnostiske fag

Mere om Louise Helskov Jørgensen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Louise Helskov Jørgensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Jørgensens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i diagnostiske fag" udgivet af Munksgaard - "Basisbog i diagnostiske fag" udgivet af Munksgaard - "Diagnostiske fag" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Louise Helskov Jørgensen

Du kan finde tre bøger af Louise Helskov Jørgensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Louise Helskov Jørgensen kan købes i flere forskellige formater. Jørgensens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Louise Helskov Jørgensens "Basisbog i diagnostiske fag"

Det er muligt at købe Louise Helskov Jørgensens "Basisbog i diagnostiske fag" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

Louise Helskov Jørgensen "Basisbog i diagnostiske fag"

Det er muligt at købe Louise Helskov Jørgensens "Basisbog i diagnostiske fag" som i-bog. Dette er en også en fantastisk bog fra Jørgensen, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Louise Helskov Jørgensen