Bog & idéLouise Jane Phillips

Bøger skrevet af Louise Jane Phillips

Læs mere om Louise Jane Phillips
1 produkter
1 produkter
Kvalitative metoder i et interaktionistisk perspektiv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kvalitative metoder i et interaktionistisk perspektivPeter Dahler-Larsen
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Kvalitative metoder i et interaktionistisk perspektiv

Mere om Louise Jane Phillips

Hvis du leder efter en bog af Louise Jane Phillips, ser du et bredt udvalg til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Phillips.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kvalitative metoder" udgivet af HansReitzels - "Kvalitative metoder" udgivet af HansReitzels - "Fra metateori til kommunikation" udgivet af Gyldendal - "Kvalitative metoder i et interaktionistisk perspektiv" udgivet af Gyldendal

Louise Jane Phillips' bøger

Du kan bestille fire bøger af Louise Jane Phillips her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan bestille Louise Jane Phillips bøger i forskellige formater. Bøgerne af Phillips er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kvalitative metoder" af Louise Jane Phillips

"Kvalitative metoder" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.

Louise Jane Phillips "Kvalitative metoder"

"Kvalitative metoder" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Louise Jane Phillips