Bog & idéLouise Kjølsen

Bøger skrevet af Louise Kjølsen

Læs mere om Louise Kjølsen
2 produkter
2 produkter
Ludermanifestet
LudermanifestetLouise Kjølsen
139,95 DKK
e-bog
(8)
Ludermanifestet
Ludermanifestet
STREAM
LudermanifestetLouise Kjølsen
139,95 DKK
Lydbog
(8)
Ludermanifestet

Mere om Louise Kjølsen

Louise Kjølsen har flere forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Kjølsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ludermanifestet" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Ludermanifestet" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Ludermanifestet" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Louise Kjølsens bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Louise Kjølsen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Louise Kjølsen bøger i flere forskellige formater. Kjølsens bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ludermanifestet" af Louise Kjølsen

Det er muligt at købe Louise Kjølsens "Ludermanifestet" som lydbog. Louise Kjølsens "Ludermanifestet" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

"Ludermanifestet" af Louise Kjølsen

Det er muligt at købe Louise Kjølsens "Ludermanifestet" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Ludermanifestet" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Louise Kjølsen