Bog & idéLouise Kold-Petersen

Bøger skrevet af Louise Kold-Petersen

Læs mere om Louise Kold-Petersen
1 produkter
1 produkter
Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Uddannelse og skriftsprogsvanskelighederKirsten Margrethe Hjorth
476,96 DKK
Hæftet
(1)
Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder

Mere om Louise Kold-Petersen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Louise Kold-Petersen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Kold-Petersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder" udgivet af Gyldendal - "Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Louise Kold-Petersen

Du kan finde to bøger af Louise Kold-Petersen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Kold-Petersen som hæftet. Kold-Petersens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder" af Louise Kold-Petersen

Det er muligt at købe Louise Kold-Petersens "Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Louise Kold-Petersen "Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder"

Hos Bog & idé er "Uddannelse og skriftsprogsvanskeligheder" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Louise Kold-Petersen