Bog & idéLouise Pil Mørch

Bøger skrevet af Louise Pil Mørch

Læs mere om Louise Pil Mørch
1 produkter
1 produkter
Atlas over bevægeapparatet
Atlas over bevægeapparatetMichell Lui Kowal
399,95 DKK
Hardback
(0)
Atlas over bevægeapparatet

Mere om Louise Pil Mørch

Louise Pil Mørch har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Atlas over bevægeapparatet". Den er udgivet af FADL´s Forlag på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Atlas over bevægeapparatet" af Louise Pil Mørch

Hos Bog & idé er "Atlas over bevægeapparatet" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er FADL´s Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Mørch, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Louise Pil Mørch