Bog & idéLouise Søborg Hansen

Bøger skrevet af Louise Søborg Hansen

Læs mere om Louise Søborg Hansen
1 produkter
1 produkter
Basisbog i fysioterapi
Basisbog i fysioterapiJane Andreasen
749,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i fysioterapi

Mere om Louise Søborg Hansen

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af Louise Søborg Hansen. Det er "Basisbog i fysioterapi". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk. "Basisbog i fysioterapi" er desuden udgivet i serien "Fysio/Munksgaard".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Basisbog i fysioterapi" af Louise Søborg Hansen

Hos Bog & idé er "Basisbog i fysioterapi" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er en del af serien "Fysio/Munksgaard". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Hansen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Louise Søborg Hansen