Bog & idéLouise Solholt Pedersen

Bøger skrevet af Louise Solholt Pedersen

Læs mere om Louise Solholt Pedersen
1 produkter
1 produkter
Sygepleje - 400 quizspørgsmål
Sygepleje - 400 quizspørgsmålKatrine Haase
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Sygepleje - 400 quizspørgsmål

Mere om Louise Solholt Pedersen

Louise Solholt Pedersen har flere bøger, der kan købes hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Pedersens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Specialpakken" udgivet af Munksgaard - "Questio + Specialpakken" udgivet af Munksgaard - "Sygepleje - 400 quizspørgsmål" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Louise Solholt Pedersen

Louise Solholt Pedersen har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Pedersens bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Pedersen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Louise Solholt Pedersens "Specialpakken"

Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Louise Solholt Pedersen. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Louise Solholt Pedersen "Questio + Specialpakken"

Endnu en af Louise Solholt Pedersen fantastiske bøger, som er værd at læse. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Louise Solholt Pedersen