Bog & idéLouise Støier

Bøger skrevet af Louise Støier

Læs mere om Louise Støier
3 produkter
3 produkter
Sygepleje - 400 quizspørgsmål
Sygepleje - 400 quizspørgsmålKatrine Haase
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Sygepleje - 400 quizspørgsmål
Patient
PatientBirte Sigrid Glinsvad Pehn-Laursen
529,95 DKK
Indbundet
(0)
Patient
Bedre overgange
Bedre overgangeJette Henriksen
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Bedre overgange

Mere om Louise Støier

Hvis du søger en bog fra Louise Støier, kan du vælge i mellem et stort udvalg på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Støier.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Specialpakken" udgivet af Munksgaard - "Questio + Specialpakken" udgivet af Munksgaard - "Sygepleje - 400 quizspørgsmål" udgivet af Gyldendal - "Voldsmænd river det til sig" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Louise Støier

Louise Støier har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Støiers bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Støier er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Specialpakken" af Louise Støier

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Støier, kan du godt glæde dig. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Questio + Specialpakken" af Louise Støier

Dette er en også en fantastisk bog fra Støier, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Louise Støier