Bog & idéLouise Stuhr

Bøger skrevet af Louise Stuhr

Læs mere om Louise Stuhr
2 produkter
2 produkter
Spor i cirkler
Spor i cirklerLouise Stuhr
129,95 DKK
e-bog
(0)
Spor i cirkler
Spor i cirkler
STREAM
Spor i cirklerLouise Stuhr
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Spor i cirkler

Mere om Louise Stuhr

Hvis du mangler en bog af Louise Stuhr, ser du et stort udbud til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Stuhrs nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Spor i cirkler" udgivet af Lytteratur - "Spor i cirkler" udgivet af mellemgaard - "Spor i cirkler" udgivet af mellemgaard

Mere om Louise Stuhrs bøger

Louise Stuhr har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Louise Stuhr kan købes i et udvalg af formater. Stuhrs bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Louise Stuhrs "Spor i cirkler"

Det er muligt at købe Louise Stuhrs "Spor i cirkler" som lydbog. Louise Stuhrs "Spor i cirkler" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lytteratur.

Louise Stuhr "Spor i cirkler"

Det er muligt at købe Louise Stuhrs "Spor i cirkler" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Spor i cirkler" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Louise Stuhr