Bog & idéLu Xun

Bøger skrevet af Lu Xun

Læs mere om Lu Xun
2 produkter
2 produkter
Ukrudt
UkrudtLu Xun
49,95 DKK
EBOG
(0)
Ukrudt
Uudenvuoden uhri ja muita kertomuksia
Uudenvuoden uhri ja muita kertomuksiaLu Xun
69,95 DKK
EBOG
(0)
Uudenvuoden uhri ja muita kertomuksia

Mere om Lu Xun

Her hos Bog & idé finder du et stort sortiment af bøger af Lu Xun. På listen nedenfor ser du Xuns nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ukrudt" udgivet af SAGA Egmont - "Opråb" udgivet af Sand & Jern

Mere om Lu Xuns bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Lu Xun hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan købe Lu Xun bøger i flere formater. Xuns bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Ukrudt" af Lu Xun

Det er muligt at købe Lu Xuns "Ukrudt" som ebog. "Ukrudt" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Lu Xun "Opråb"

Det er muligt at købe Lu Xuns "Opråb" som limryg. Endnu en af Lu Xun fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Sand & Jern.
Detaljer
Fulde navn:
Lu Xun