Bog & idéLucas E. Ruiz

Bøger skrevet af Lucas E. Ruiz

Læs mere om Lucas E. Ruiz
1 produkter
1 produkter
Langrendsskiløberen
LangrendsskiløberenLucas E. Ruiz
199,95 DKK
Paperback
(0)
Langrendsskiløberen

Mere om Lucas E. Ruiz

Der er forskellige bøger fra Lucas E. Ruiz tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Ruiz.
Bøgerne fra Lucas E. Ruiz tilbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Langrendsskiløberen" udgivet af Mikroforlaget Apuleius Æsel - "Gramática básica" i serien "Systime iBog" udgivet af Systime

Lucas E. Ruiz' bøger

Du kan bestille to bøger af Lucas E. Ruiz her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Ruiz' bøger kommer i samtlige formater. Ruiz' bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lucas E. Ruiz' "Langrendsskiløberen"

Det er muligt at købe Lucas E. Ruiz' "Langrendsskiløberen" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Mikroforlaget Apuleius Æsel, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Lucas E. Ruiz "Gramática básica"

Hos Bog & idé er "Gramática básica" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Ruiz' serie "Systime iBog". Det er Systime, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på spa.
Detaljer
Fulde navn:
Lucas E. Ruiz