Bog & idéLucy Rose

Bøger skrevet af Lucy Rose

Læs mere om Lucy Rose
1 produkter
1 produkter
Animal Atlas: Amazing facts, fold-out maps and life-size surprises
Animal Atlas: Amazing facts, fold-out maps and life-size surprisesLucy Rose
189,95 DKK
Hæftet
(0)
Animal Atlas: Amazing facts, fold-out maps and life-size surprises

Mere om Lucy Rose

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udbud af bøger skrevet af Lucy Rose. På listen nedenfor har du de seneste af Roses bøger.
Bøgerne fra Lucy Rose findes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Animal Atlas: Amazing facts, fold-out maps and life-size surprises" i serien "Lonely Planet Kids" udgivet af Lonely Planet - "Minions - Draculas sidste fødselsdag" i serien "Minions" udgivet af Forlaget Alvilda - "Minions - Draculas sidste fødselsdag " i serien "Minions" udgivet af Forlaget Alvilda

Lucy Roses bøger

Du kan købe tre bøger af Lucy Rose her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Roses bøger kommer i flere forskellige formater. Lucy Rose bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Animal Atlas: Amazing facts, fold-out maps and life-size surprises" af Lucy Rose

Det er muligt at købe Lucy Roses "Animal Atlas: Amazing facts, fold-out maps and life-size surprises" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Lonely Planet Kids". Det er Lonely Planet, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

Lucy Rose "Minions - Draculas sidste fødselsdag"

Det er muligt at købe Lucy Roses "Minions - Draculas sidste fødselsdag" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen er med i serien "Minions". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Alvilda.
Detaljer
Fulde navn:
Lucy Rose