Bog & idéLudvig Bødtcher

Bøger skrevet af Ludvig Bødtcher

Læs mere om Ludvig Bødtcher
1 produkter
1 produkter
Mødet med Bacchus
Mødet med BacchusLudvig Bødtcher
30,95 DKK
e-bog
(0)
Mødet med Bacchus

Mere om Ludvig Bødtcher

Hos Bog & idé kan du bare finde en enkelt bog af Ludvig Bødtcher. Det er "Mødet med Bacchus". Den er publiceret af Arne Herløv Petersen på dansk. "Mødet med Bacchus" er desuden en del af serien "Eventyr fortalte for børn".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ludvig Bødtchers "Mødet med Bacchus"

Det er muligt at købe Ludvig Bødtchers "Mødet med Bacchus" som e-bog. "Mødet med Bacchus" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i serien "Eventyr fortalte for børn". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Arne Herløv Petersen.

Dette er en også en fantastisk bog fra Bødtcher, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Ludvig Bødtcher