Bog & idéLudvig Holdberg

Bøger skrevet af Ludvig Holdberg

Læs mere om Ludvig Holdberg
2 produkter
2 produkter
Jeppe på bjerget
Jeppe på BjergetLudvig Holberg
29,95 DKK
e-bog
(0)
Jeppe på Bjerget
Jeppe på bjerget
Jeppe på bjergetLudvig Holberg
69,95 DKK
EBOG
(0)
Jeppe på bjerget

Mere om Ludvig Holdberg

Hvis du mangler en bog skrevet af Ludvig Holdberg, finder du et stort sortiment på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Holdberg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jeppe på Bjerget" i serien "Eventyr fortalte for børn" udgivet af Arne Herløv Petersen - "Jeppe på bjerget" i serien "Eventyr fortalte for børn" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Ludvig Holdberg

Du kan finde to bøger af Ludvig Holdberg her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Ludvig Holdberg kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Holdberg er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Jeppe på Bjerget" af Ludvig Holdberg

Hos Bog & idé er "Jeppe på Bjerget" tilgængelig som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Jeppe på Bjerget" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i Holdbergs serie "Eventyr fortalte for børn". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Arne Herløv Petersen.

Ludvig Holdberg "Jeppe på bjerget"

"Jeppe på bjerget" er tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Jeppe på bjerget" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i Holdbergs serie "Eventyr fortalte for børn". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Ludvig Holdberg