Bog & idéLudvig Mylius Erichsen

Bøger skrevet af Ludvig Mylius Erichsen

Læs mere om Ludvig Mylius Erichsen
1 produkter
1 produkter
Strandingshistorier
STREAM
StrandingshistorierLudvig Mylius Erichsen
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Strandingshistorier

Mere om Ludvig Mylius Erichsen

Der er bare én bog af Ludvig Mylius Erichsen tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Strandingshistorier". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Strandingshistorier" af Ludvig Mylius Erichsen

"Strandingshistorier" er tilgængelig online som lydbog. Med Ludvig Mylius Erichsens "Strandingshistorier" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Erichsen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Ludvig Mylius Erichsen