Bog & idéLui Beilin

Bøger skrevet af Lui Beilin

Læs mere om Lui Beilin
1 produkter
1 produkter
Min jiddishe far og jeg
STREAM
Min jiddishe far og jegLui Beilin
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Min jiddishe far og jeg

Mere om Lui Beilin

Du kan kun finde en enkelt bog af Lui Beilin her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Min jiddishe far og jeg". Den er udgivet af Lindhardt og Ringhof på dansk. "Min jiddishe far og jeg" er desuden udgivet i serien "Audioteket".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lui Beilins "Min jiddishe far og jeg"

"Min jiddishe far og jeg" kan købes online som lydbog. Du kan desuden altid have "Min jiddishe far og jeg" af Lui Beilin med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er en del af serien "Audioteket". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Endnu en af Lui Beilin fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lui Beilin