Bog & idéLuise Skak-Nielsen

Bøger skrevet af Luise Skak-Nielsen

Læs mere om Luise Skak-Nielsen
1 produkter
1 produkter
Det påklædte hjem
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det påklædte hjemLuise Skak-Nielsen
298,76 DKK
Hardback
(0)
Det påklædte hjem

Mere om Luise Skak-Nielsen

Der er forskellige bøger skrevet af Luise Skak-Nielsen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Skak-Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det påklædte hjem" udgivet af Historismus - "Naturen & kunsten" udgivet af Historismus

Bøger af Luise Skak-Nielsen

Du kan finde to bøger af Luise Skak-Nielsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Luise Skak-Nielsen kan købes i udvalgte formater. Skak-Nielsens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af Historismus.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Luise Skak-Nielsens "Det påklædte hjem"

Det er muligt at købe Luise Skak-Nielsens "Det påklædte hjem" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Historismus.

Luise Skak-Nielsen "Naturen & kunsten"

"Naturen & kunsten" kan købes som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Historismus.
Detaljer
Fulde navn:
Luise Skak-Nielsen